Треньорът на Айнтрахт (Франкфурт) Оливер Гласнер остава оптимист, въпреки загубата

...
Треньорът на Айнтрахт (Франкфурт) Оливер Гласнер остава оптимист, въпреки загубата
Коментари Харесай

Гласнер: Няма да отидем в Неапол като туристи

Треньорът на Айнтрахт (Франкфурт) Оливер Гласнер остава оптимист, макар загубата с 0:2 в първия мач с Наполи от 1/8-финалите на Шампионската лига. Той има вяра, че въпреки и дребен, отборът му към момента има късмет да стигне до крайната победа в конфликта и играчите му няма да отидат в Неапол като туристи.

" Те имаха доста положителни 20-25 минути и се възползваха оптимално от това. В същото време ние направихме прекалено много неточности в този интервал от мача. След това стана доста мъчно, изключително откакто останахме с 10 души на терена. Загуба с 0:2 даже наподобява добър резултат при тези условия. Все още имаме късмет. Не е огромен, само че съществува и можем да се възползваме от него. Просто би трябвало да създадем по-малко неточности. Няма да отидем в Неапол като туристи. Ако успеем да вкараме ранен гол, противникът ще се изнерви, а това би бил добър сюжет за нас ", счита Гласнер.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР