Треньорът на Арда Стамен Белчев обяви, че от новия сезон

...
Треньорът на Арда Стамен Белчев обяви, че от новия сезон
Коментари Харесай

Стамен Белчев: От новия сезон няма да съм треньор на Арда

Треньорът на Арда Стамен Белчев разгласи, че от новия сезон няма да бъде треньор на тима. Той разкри, че с управлението не са се разбрали за нов контракт. Новината пристигна след провалянето на отбора с 1:5 от ЦСКА 1948.

„ Поздравявам ЦСКА 1948 за успеха. Искам да се извиня на нашите почитатели за резултатите. Не се справихме в отбрана и средата на терена в този мач. Не се получи това, което бяхме решили”, стартира Белчев.

„ Така съм решил. Всички би трябвало да са подготвени, когато им се даде късмет. Някои не оправдаха доверието. Така е във футбола. Най-вероятно настройката към този момент е за отмора. За мен това не би трябвало да се случва. За страдание през днешния ден не беше така”.

„ Ще търсим почтено представяме. Надявам се с играта да поднесем опрощение на почитателите. Нека другата седмица да подновим подготвителния развой. Тогава ще преценим. Надявам се множеството да схващат положението”.

„ Няма да съм аз треньорът през идващия сезон. Договорът ми изтича. Не се разбрахме с управлението. Очаквам оферти. Разделяме се”, разгласи той.

„ Арда разочарова в последните няколко мача. Преди това показахме положително равнище. Бяхме равностойни в множеството мачове, само че дребните неща надделяха”, добави Белчев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР