Треньорът на Арда Александър Тунчев говори след поражението с 2:4

...
Треньорът на Арда Александър Тунчев говори след поражението с 2:4
Коментари Харесай

Тунчев: Още не сме готови за началото на сезона

Треньорът на Арда Александър Тунчев приказва след провалянето с 2:4 от Локомотив София в контролна среща, провела се в Самоков. Той съобщи, че желае от своите футболисти малко повече самообладание в контрола на топката.

" Резултатът за мен не е значим. Дава някакво самочувствие, ок, само че не е най-важното. В подобен развой сме, в който да се подготвим най-добре. Нямахме доста време за отмора. Надявам се да не се отрази през сезона ", сподели експертът.
 Тунчев: Щом сме изгубили, значи не сме се показали по най-хубавия метод
Тунчев: Щом сме изгубили, значи не сме се показали по най-хубавия метод

" Огорчава ме, че допуснахме два гола на контраофанзива "

" Имаше хубави неща и неща, които би трябвало да работим. Особено върху статичните положения. Позитиви постоянно можем да намерим. Ще вземем ограничения, ще се постараем ", добави той.

" Мартин Стойчев през вчерашния ден се причисли към нас от Септември. Имам едно момче на проби, само че не е тази класа, която ни е нужна, тъй че няма да остане. Лъчо Котев си го знаете, той е остарял наш познайник. Опитвам се да им давам повече игрово време, с цел да сме подготвени за първия мач ".

" Искам малко повече самообладание при контрола на топката. Работим върху това нещо. Надявам сме да го подобрим. Не сме още подготвени. Ако в този момент сме подготвени няма да е добре ", сподели още Тунчев пред " Спортал ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР