Треньорът на Арда - Александър Тунчев е на мнение, че

...
Треньорът на Арда - Александър Тунчев е на мнение, че
Коментари Харесай

Тунчев: С Ботев Враца няма къде да се изненадаме

Треньорът на Арда - Александър Тунчев е на мнение, че той и Даниел Морлаес няма с какво да се изнанадат в дуела по сред им във Враца в неделя от 17:45 часа. Мачът за кърджалийци пропущат санкции халф Илия Юруков и контузения нападател Ел Мами Тетах, който е получи контузия по време на престоя си в националния тим на Мавритания до 23 години.

" При Даниел Моралес Ботев (Враца) пробва повече да играе футбол. По-организирани са, по-подредени. Имат и положителни реализатори. Няколко индивида, които са сериозна класа, като Браян Переа, да вземем за пример, който не инцидентно е бил в Лацио. С Дани Моралес се познаваме от престоя в ЦСКА. В България тимовете мъчно може да се изненадаме, само че сигурно ще бъде тежко посещение. Те са опрени до стената, ще търсят точки. Труден мач без подозрение ", разяснява пред " Тема Спорт " младият ментор на кърджалийци.

Тунчев се надява, че този път възпитаниците му ще си осъществят ситуациите. В последния кръг Арда би Хебър единствено с 1:0, като изпусна 5-6 чисти положения. Треньорът бе безапелационен, че се работи в тази тенденция и се чака по-сериозно отношение и централизация от възпитаниците си.

До момента Арда има две победи като посетител - над Ботев Пловдив и Спартак Варна, и в неделя ще търси трети. През предишния сезон по това време, след 12 изиграни мача, кърджалийци имаха 17 точки, а в този момент те са 20.Арда е любимец в мача съгласно букмейкъра. Залози за победа на гостите се одобряват при коефициент 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР