Треньорът на Англия Гарет Саутгейт призна, че всеки път, когато

...
Треньорът на Англия Гарет Саутгейт призна, че всеки път, когато
Коментари Харесай

Саутгейт: Извършвам престъпление всеки път, когато избирам състава

Треньорът на Англия Гарет Саутгейт призна, че всякога, когато му се постанова за избере титулярен състав, това му носи главоболие поради жестоката конкуренция в отбора. Той сподели това на конференцията преди международната подготовка с Унгария на следващия ден.

Саутгейт похвали тима и за безапелационната победа над Андора с 5:0 в събота, която го приближи да класиране на международните финали в Катар. " Ще има промени. Ние имаме доста мощен състав и желаеме всеки в тима да се усеща пълностоен, за знае цената си и, че може да помогне ", сподели селекционерът.

" Имам главоболие и правя закононарушение всякога, когато предпочитам състава. Има толкоз огромна конкуренция за местата ", счита той. " Не беше другарски мач против Андора, това са точки в квалификации и в действителност бях удовлетворен от качеството на играта и старанието на футболистите ми ", добави англичанинът.

Саутгейт счита, че Лигата на нациите е посочила на какъв брой високо равнище се играят интернационалните мачове, само че изрази запаси към концепцията на ФИФА да се прибавят още мачове м календара и да има мондиали всеки 2 години. " Не знам какъв брой надалеч могат да стигнат нещата. Явно има доста неща, които не съответстват с първичните оферти, които ми демонстрираха и е мъчно да ги проследявам ", сподели Саутгейт. " Всички желаеме мачове на най-високо равнище, Лигата на нациите го сподели и желаеме и ние да участваме. Но няма по какъв начин да прибавяш непрекъснати мачове в календара ", приключи треньорът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР