Тренировка по разгръщане на полева болница в спортната зала „Колодрум“

...
Тренировка по разгръщане на полева болница в спортната зала „Колодрум“
Коментари Харесай

Тренировка по разгръщане на полева болница се проведе в Пловдив

Тренировка по разрастване на полева болница в спортната зала „ Колодрум “ в Пловдив се организира през днешния ден, 25 март, оповестиха от Министерството на защитата. Това е второто сходно занимание след столицата, където в петък беше ситуирана полева болница в спортната зала „ Арена Армеец “.

В учението в Пловдив с логистична поддръжка вземат участие 80 военнослужещи и 15 единици техника от военното формирование 46 690 от състава на Сухопътните войски под управлението на командира полковник Костадин Добрев. Извършва се приемане от държавния запас на материални средства (легла, дюшеци, възглавници и чаршафи), превозване и съоръжение на помещението, след което ще бъде направена стерилизация. При занятието са изпълнени всички противоепидемични ограничения за недопускане на разпространяването на ковид, разпоредени от Националния действен щаб.

Превръщат част от Спортна зала във Варна в полева болница, към този момент с образователна цел

Тренировките за разрастване на полеви лечебни заведения в спортни зали в регионални градове се управляват от Националния действен щаб и в тях вземат участие Министерството на защитата, Министерството на вътрешните работи, Министерството на здравеопазването, Държавна организация „ Държавен запас и военновременни ресурси “.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2229  Естония пусна хакерски нововъведения против рецесията ковид Естония пусна хакерски нововъведения против рецесията ковид  Напук на ковид датчаните желаят да пеят за ЧРД на кралицата Напук на ковид датчаните желаят да пеят за ЧРД на кралицата  Превръщат част от Спортна зала във Варна в полева болница, към този момент с образователна цел Превръщат част от Спортна зала във Варна в полева болница, към този момент с образователна цел
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР