Трайната политическа стабилност ще бъде от ключово значение за отключването

...
Трайната политическа стабилност ще бъде от ключово значение за отключването
Коментари Харесай

Стабилността на Stormont е ключът към отключването на икономическите възможности, казва Хилари Бен

Трайната политическа непоклатимост ще бъде от основно значение за отключването на икономическите благоприятни условия, предлагани от двойния пазарен достъп на Северна Ирландия, сподели държавният секретар в сянка.

Хилари Бен сподели, че това е „ извънредно вълнуващо време “ за района, като загатна покачвания интерес към Съединените щати към евентуални вложения.

Г-н Бен от лейбъристите разяснява по време на посещаване в Стормонт в понеделник с кръст -партийна делегация от депутати от Уестминстър. Парламентаристите имат двудневен график на срещи в Северна Ирландия като част от самодейност за определяне на обстоятелства.

Консервативният народен представител Джеръм Мейхю, който е наследник на някогашния секретар на Северна Ирландия, починалият сър Патрик Мейхю, също приказва икономическите благоприятни условия, които съгласно него ще предложи възобновяване на шерването на властта.

Министърът на Северна Ирландия в сянка Фльор Андерсън също беше част от делегацията, която беше посрещната от ръководителя на Асамблеят...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР