Тръст Синя България, един от миноритарните акционери в ПФК Левски

...
Тръст Синя България, един от миноритарните акционери в ПФК Левски
Коментари Харесай

Тръст "Синя България" критикува Спас Русев заради управлението на "Левски"

Тръст " Синя България ", един от миноритарните акционери в ПФК " Левски " АД, прави оценка като извънредно незадоволителни резултатите на " синия " тим през 2018 година.

От организацията се обръщат към притежателя Спас Русев с гледище за съответна структурна промяна в ръководството на клуба, като показват подготвеност да свикат изключително Общо заседание, ако това не се реализира.
Красимир Иванов: Нямаме желание да последваме ориста на ЦСКА (ВИДЕО) Всички заплати са платени, подсигурява изпълнителният шеф на "сините "
Публикуваме цялото известие на Тръста без редакторска интервенция:

" Тръст " Синя България " прави оценка като извънредно незадоволителни спортните резултати на ПФК " Левски " АД през 2018 година. Смятаме, че те се дължат напълно на определения от мажоритарния притежател господин Спас Русев метод на ръководство и невъзможността му да се оправи със структурирането на клуба, балансирането на бюджета и преодоляването на процесите от ежедневната работа, които в последна сметка рефлектират върху резултатите на тима. Заради това считаме, че едноличното ръководство би трябвало да води и до еднолична отговорност за резултатите.

Като съществени проблеми през 2018 година можем да отчетем:

- закъсняла или изчезнала административна и спортна реформа;
- невъзможността да се попълни основен пост като състезателен директор;
- слаба трансферна политика, чийто резултат е безценен тим с минимални резултати;
- раздут щат на първия тим, който пречи на естествената подготвителна активност и натоварва бюджета на клуба;
- липса на качествени попълнения от юношеската школа на клуба.

Като градивен сътрудник на мажоритарния акционер, ние считаме, че единственият път за " Левски " е да се реализира обявената към този момент структурна промяна. Тя би трябвало да започва с назначение на изпълнителен шеф със съответните пълномощия, отговарящи на позицията. Вярваме, че при отклоняване от тази посока, както и от постигнатото съглашение през лятото на 2018 година сред Тръст " Синя България " и господин Спас Русев, единственият съответен ход от наша страна като миноритарен акционер ще бъде привикване на изключително общо заседание на клуба с дневен ред, който ще разреши на стотиците акционери в клуба да зададат ясна и безапелационна тенденция за ръководството на ПФК " Левски ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР