Транспортната компания Петко Ангелов БГ ЕООД увеличава финансовата си подкрепа

...
Транспортната компания Петко Ангелов БГ ЕООД увеличава финансовата си подкрепа
Коментари Харесай

Транспортна фирма засилва финансовата си подкрепа за Ботев

Транспортната компания " Петко Ангелов БГ " ЕООД усилва финансовата си поддръжка към Ботев (Пловдив). Фирмата, с която клубът е в партньорски връзки ще ускори помощта си, като приоритет в инвестицията ще бъде детско-юношеската школа. Всички обединения от " жълто-черната " академия ще носят на гърдите на формалните си фланелки логото на превозвача.

Новият стадий от съдействието сред двете страни бе показан пред обществеността на нарочна конференция с присъединяване на изпълнителния шеф на Ботев Иван Йотков, самият Петко Ангелов и деца от клубната академия.

" Г-н Ангелов е част от огромното жълто-черно семейство и покорен от концепцията Ботев (Пловдив). Той е сътрудник на клуба от предходната година, само че в този момент връзките ни стъпват на по-висока повърхност. Г-н Ангелов изяви предпочитание и се ангажира да способства за развиването на Клуба и на гениите от нашата школа ", съобщи изпълнителният шеф на " канарчетата ".

" Миналата година помогнахме на Ботев с даването на рейс, в този момент продължаваме с поддръжка към школата. Желанието ми е нашата компания да способства за развиването и консолидираното на младите футболисти, тъй като в бъдеще те би трябвало да изградят основата на един мощен тим ", сподели Петко Ангелов пред публицистите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР