Транспортен хаос в Хасковско. Хиляди пътници днес останаха без автобусен

...
Транспортен хаос в Хасковско. Хиляди пътници днес останаха без автобусен
Коментари Харесай

Транспортен хаос в Хасковско заради протест на превозвач

Транспортен безпорядък в Хасковско. Хиляди пасажери през днешния ден останаха без автобусен превоз. Причината е митинг на транспортьор поради смяна в транспортната скица.

От компанията стопират осъществяването на всички направления, които, по техни думи, обгръщат десетки села в община Хасково. Ще бъдат спрени и част от междуградските линии. Към превозвача се причисляват и други компании, а настояванията на протестиращите са оставка на кмета на регионалния град Добри Беливанов. Според тях Беливанов е изменял транспортните схеми без да съблюдава закона.
Себахтин Исмаил, притежател на транспортна компания: Искам оставката на кмета Добри Беливанов. Той еднолично, без решение на комисията по превоз, без глоба на общинския съвет взема решение да промени схемата. Знаем, че е проблем за хората и съжаляваме за неудобството, само че за жалост в демокрацията не е измислено друго. Ние сме принудени на тая стъпка, с цел да чуят нашия глас.Добри Беливанов, кмет на Община Хасково: Общината е осигурила транспорта за какво компаниите не си извършват договорните връзки, ще си носят отговорност. Всеки може да изиска оставка и какво, къде ми е моя проблем, къде ми е казуса за оставка?  © БТА
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР