Трансплантацията на костен мозък на 19-годишния Калин Иванов от Враца

...
Трансплантацията на костен мозък на 19-годишния Калин Иванов от Враца
Коментари Харесай

Добри новини от Турция! Трансплантацията на Калин мина успешно

Трансплантацията на костен мозък на 19-годишния Калин Иванов от Враца мина сполучливо, научи организация BulNews. 
Благата новина пристигна от Турция нощес, откакто животоспасяващата процедура била осъществена. Цял ден многочислените близки и другари на момчето, както и хилядите хора, съпричастни към идеята му, тръпнеха в очакване на вести. За в този момент прогнозите са оптимистични и всички се надяват Калин да се оправи и левкемията да остане единствено спомен. 
Припомняме, че борбата против подлата болест на 19-годишния юноша сплоти врачани и хора от цялата страна, които се включиха в благотворителна акция за събиране на средства за лекуването му. С общи старания беше събрана нужната сума от близо 200 000 лв. за трансплантацията и още значително средства за други медицински разноски. 
Кампанията продължава, защото даже след осъществяването на процедурата ще е належащо следващо лекуване. Припомняме дарителската сметка на Калин: BG 49 STSA  9300 0028 1537 49, BIG: STSABGSF, с титуляр Калин Георгиев Иванов. Средства можете да дарите също по този начин в платформата на фондация „ Павел Андреев “ или в някоя от многочислените кутии за дарения, сложени в търговски обекти из цяла Враца.  
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР