Трансмомичето Емили падна с тротинетката докато шофира със 100 км/ч

...
Трансмомичето Емили падна с тротинетката докато шофира със 100 км/ч
Коментари Харесай

Случи се! Емили падна с тротинетката със 100 км/ч на Околовръстния път в София

Трансмомичето Емили падна с тротинетката до момента в който кара със 100 км/ч в София. Това стана ясно от клип, оповестен в обществените мрежи. Оказва се, че скандалният облик Емили, която нашумя напоследък точно с рисковото си шофиране по автомагистрали и пътища, е паднала на Околовръстния път в столицата, до момента в който кара тротинетката си със изключителна висока скорост и то с джапанки.
Прочетете още
Когато мъжът, който снима видеото я пита за какво цялата е ожулена и е в тиня, тя му дава отговор, че е паднала.

„ Излъгаха ме, споделиха че гумите ставали за дъжд и са устойчиви, само че очевидно са ме прецакали ”, споделя Емили.

„ Ти си вманиачен човек – вманиачен! С джапанки караш тротинетката в дъжда. Ето виж откъм гърба имаш кръв, ожулена си ”, споделя господинът на Емили, която очевидно не осъзнава на каква заплаха излага както себе си, по този начин и останалите участници в придвижването.

Само преди няколко седмици се появиха клипове в мрежите, на които се вижда рисковото шофиране на трансмомичето. Малко по-късно тя съобщи, че все пак в никакъв случай не и се е случвало да пада, счита че не съставлява заплаха за близките и съобщи изрично, че ще продължава да кара с над 100 км/ч по пътищата и не се усеща отговорна.

След провинението й, тя беше санкционирана от Пътна полиция. Глобата на Емили за нарушаването на Околовръстния път е 200 лева, като й бе формиран протокол, с който полицията я предизвестява, че при последващо нарушаване, актът може да бъде в по-големи размери.  

Според разпоредбите всеки над 16 години може да ръководи тротинетка, само че с оптималната скорост не по-висока от 25 километра в час. А пътищата, по които може да го прави, са тези с оптималната скорост до 50 километра в час.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР