Трансферите в елита на Саудитска Арабия могат да се правят

...
Трансферите в елита на Саудитска Арабия могат да се правят
Коментари Харесай

В Саудитска Арабия може да вземат футболисти до 20 септември

Трансферите в елита на Саудитска Арабия могат да се вършат до 20 септември, когато затваря тамошния трансферен прозорец. 
Прочетете още
Това значи, че саудитците могат да надцакат доста тимове, които към този момент са почнали сезона за играчи. Реално тимовете от Саудитска Арабия ще имат близо 20 дни повече от топ шампионатите. 

На 1 септември затварят прехвърлянията прозорци в Англия, Испания, Италия, Германия и Франция.

Това значи, че тимовете не могат да вършат прехвърляния, само че могат да продават в страни, в които трансферните прозорци ще са отворени. 

В страната към този момент дойдоха звезди като Карим Бензема, Рубен Невес, Сергей Милинкович-Савич, Нголо Канте, Роберто Фирмино, а се чака още много прехвърляния на Джордън Хендерсън, Рияд Марез, предложения има и за Килиан Мбапе и Бернардо Силва.

Така с изключение на, че към този момент взриви и тотално промени футболния пазар саудитците могат да объркат доста и сметките на треньорите, които ще стартират с мисълта, че въпросните играчи ще играят най-малко до зимата за тях. С тези 20 дни Саудитска Арабия в действителност може да направи много прехвърляния, които да разместят съществено пластовете в европейския футбол. 

Припомняме, че се чака следващата година Саудитска Арабия да получи две квоти за Шампионската лига, която от сезон 2024-2025 ще е с нов формат.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР