Трансферът на Роберт Левандовски в Барселона изглежда все по-близо. Или

...
Трансферът на Роберт Левандовски в Барселона изглежда все по-близо. Или
Коментари Харесай

Левандовски иска да играе за Барселона

Трансферът на Роберт Левандовски в Барселона наподобява все по-близо. Или най-малко по този начин твърди Sport Italia.

Последните информации сочат, че полският голмайстор има кардинална сделка с каталунците.

Контрактът на най-хубавия футболист на ФИФА за 2021 и 2022 година с Байерн е до лятото на 2023 година, заради което за Барса следва по-трудното – да се разбере с немския хегемон за прехвърлянето.

Испанският Sport прибавя, че Левандовски към този момент е посочил, че желае да премине на “Камп Ноу”, с цел да стартира последния огромен план в кариерата си. Нападателят считал, че като състезател на Барселона има надалеч по-големи шансове да завоюва и „ Златната топка”, която му убягва в последните години.

„ Блаугранас” считат да предложат на Байерн 50 млн. евро за 33-годишния нападател, въпреки да се счита, че баварците мъчно биха се съгласили да продадат най-хубавия си състезател за сходна сума, още повече, че нямат и подготвен негов заместител. В Барса ще разчитат и на самия Левандовски, който да опита да форсира прехвърлянето си.

В същото време на „ Алианц Арена” към момента не са почнали договаряния с Левандовски за подновяването на контракта му, което дава и мотиви за разнообразни спекулации към бъдещето на голмайстора.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР