Трансферът на голмайстора на Несебър и на Югоизточната Трета лига

...
Трансферът на голмайстора на Несебър и на Югоизточната Трета лига
Коментари Харесай

Трансферът на голмайстора на Несебър в Италия пропадна

Трансферът на голмайстора на Несебър и на Югоизточната Трета лига Виктор Янев в италианския Ротонда пропадна заради административни аргументи, оповестиха от клуба на страницата си в обществената мрежа Х (бивш туитър). Янев трябваше да бъде картотекиран, откакто подписа контракт, само че от италианския тим не са били задоволително акуратни в попълването на документите, а в това време изминал и интервалът за регистрация на свободни сътрудници.

При това състояние Янев остава без клуб и се връща в България, като от отбора са го компенсирали с дребна сума поради породените неудобства.

Тимът на Ротонда се намира на 11-о място от 18 тима в група H на четвъртото равнище на италианския футбол Серия D. Повечето им мачове обаче приключват с много ниска ефикасност и заради тази причина те търсеха подкрепление в предни позиции.

Виктор Янев приключи есента с 21 гола, от които 17 за състезание и 4 в шампионатите за Купите. 25-годишният голмайстор е в очакване на оферти за пролетния дял на шампионата, като към този момент с него са се свързали два клуба от Трета лига.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР