Трансферът на Али Соу в Дижон пропадна в последния момент!

...
Трансферът на Али Соу в Дижон пропадна в последния момент!
Коментари Харесай

Трансферът на Соу в Дижон пропада

Трансферът на Али Соу в Дижон пропадна в последния миг! Гамбиецът остава в ЦСКА най-малко до зимата, оповестява topsport.bg. 

Новината бе доказана от самия футболист в обществените мрежи. Малко по-късно от le10sport.com излязоха с повече детайлности по тематиката. 

Причината за неуспеха на договорката е механически проблем, заради който Дижон не е могъл да записва Соу. Трансферният прозорец във Франция затвори в 23,59 часа на 5 октомври, а съгласно обява на журналиста Алексис Бернар от Дижон са успяли да записват прехвърлянето на 00,04 часа на 6 октомври, заради което договорката е анулирана. 

Двата клуба бяха прецизирали всичко по прекосяването на 26-годишния футболист във френския клуб. ЦСКА щеше да получи 3,5 млн. евро и още един под формата на бонуси. Местните управляващи обаче не са показали схващане и прехвърлянето е пропаднал. 

Самият футболист качи фотография от подписването на контракта си в обществените мрежи, само че малко по-късно изтри фотоса и качи нов с екипа на ЦСКА. 

" Имах предложения от редица европейски клубове, в това число Дижон, само че взех решение да остана в ЦСКА. Сърцето ми е алено и ЦСКА е моето семейство ", написа нападателят.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР