Трън. Голямата битка на тези избори и на БСП е

...
Трън. Голямата битка на тези избори и на БСП е
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Димитър Данчев: Битката на БСП е за справедливост

Трън. Голямата борба на тези избори и на Българска социалистическа партия е за правдивост. Всички имаме потребност от нея, само че в България тя липсва. Затова евродепутатите от Българска социалистическа партия ще търсят правдивост в сферите, в които България има да наваксва доста. Това съобщи претендентът за евродепутат от „ Българска социалистическа партия за България ” Димитър Данчев на срещи с поданици на градовете Трън и Брезник, оповестиха от пресцентъра на партията. Той добави, че социалистите ще търсят правдивост и по темата-върховенство на закона, само че главната тематика са приходите и бъдещото на младежите.
Данчев изясни, че на всички срещи в страната хората слагат въпроси главно по вътрешнополитически тематики. „ За българите най-важни са приходите, опазването на здравето, образованието, намирането на естествена работа, тъй като огромна част от хората в България живеят извънредно оскъдно “, сподели още претендентът за евродепутат.
Димитър Данчев означи, че от Европа са дадени десетки милиарди левове, само че от тези пари са се възползвали малко на брой, а огромната част от българското население продължава да живее в беднотия. „ Политиците и облагодетелстваните с тераси и жилища имат повече права от елементарните хора. Затова е належащо да има правдивост в този момент “, безапелационен бе Данчев.
„ Европейските избори са най-важните за България през последните 10 години, тъй като нещата, които се вземат решение в Европейския парламент, засягат всички нас. Нужна ни е правдивост в този момент ”, съобщи националният представител от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България ” Станислав Владимиров. Той разяснява, че колкото и да им се желае на ГЕРБ да омаловажат тези избори, след тях България ще продължи напред. „ Страната ни би трябвало да продължи по нов път, тъй като това ръководство ни направи най-бедните, най-болните и най-необразованите в Европа. Дебатът за приходите, справедливостта и равния късмет на всички българи би трябвало да бъде повдиган всеки ден ”, сподели още Владимиров. Народният представител добави, че не се съмнява, че на 26-и май, с №18 „ Българска социалистическа партия за България ” ще победи и ще стартира същинската смяна в България, с цел да може страната ни да заеме това почтено място, което заслужава.
Преди срещите с жителите на Перник и Трън, Димитър Данчев, дружно с народните представители от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България ” Станислав Владимиров и Любомир Бонев, ръководителят на ОБлС на Българска социалистическа партия – Перник Валентин Петков и социалисти от Трън, означиха 140-та годишнина от освобождението на Трънско и присъединението му към Княжество България през 1879 година Те поставиха цветя на паметната плоча в с. Врабча на кап. Симо Соколов – идеолог и лидер на битките за присъединението на Трън към България.
„ Участието на българския народ в Руско-Турската Освободителната война надалеч не се изчерпва с подвига на Опълчението и помощта на хората за съветските войски ", съобщи пред присъстващите ръководителят на ОблС на Българска социалистическа партия – Перник Валентин Петков. По думите му в разгара на войната, в Трънско, под управлението на капитан Симо Соколов, е оповестено Трънското въстание. Според него би трябвало да се замислим- какъв брой популярен би трябвало да си, с цел да организираш и поведеш хиляди въстаници в името на свободата на отечеството си.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР