Тръмп заяви, че последните две нападения в Ню Йорк са

...
Тръмп заяви, че последните две нападения в Ню Йорк са
Коментари Харесай

Засяга Всички Българи, Които Пътуват Или Живеят В Сащ! Доналд Тръмп Отсече - Край! Спира Всички

Тръмп съобщи, че последните две набези в Ню Йорк са осъществени от чужденци, които обитават в Съединени американски щати със зелени карти. Той уточни, че първият нападател, който през октомври умъртви осем души с камион, е пристигнал в Съединени американски щати посредством програмата за лотария с визи (зелена карта), а вторият - бангладешки преселник, е дошъл в Съединени американски щати посредством роднинска връзка с американски жител (т. нар. верижна миграция).

На тези две имиграционни стратегии ще бъде комплициран край, съобщи Тръмп и посочи, че " Конгресът би трябвало да се заеме с това неотложно ".

Президентът Тръмп ще разкрие първата си тактика за националната сигурност в понеделник, заяви съветникът на Тръмп за националната сигурност Хърбърт Реймънд Макмастър, представен от АП и Българска телеграфна агенция.

Стратегията ще включва четири съществени тематики:

отбраната на американския народ,

увеличение на благоденствието на американците,

" запазване на мира посредством мощ " и

развиване на американското въздействие.

В тактиката ще бъдат разпознати световни закани за Съединени американски щати и ползите им, в това число " воденето на война от ново потомство " от Русия, както и оръжейните стратегии на Северна Корея и Иран.

Документът ще отразява желанието на Тръмп за по-тясна работа с други страни посредством " реципрочно съдействие ", сподели Макмастър.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР