Тръмп: Докладът в понеделник ще доведе до „пълно оневиняване“ в Джорджия

...
Бившият президент Тръмп каза във вторник, че планира да представи
Коментари Харесай

Бившият президент Тръмп каза във вторник, че планира да представи нови доказателства за „измами на президентските избори“ през 2020 г. в Джорджия, които според него напълно ще го оневинят и други обвинени в обширното обвинение, разкрито в понеделник вечерта.

В публикация в Truth Social във вторник Тръмп каза, че ще представи своя „голям, сложен, подробен, но неопровержим“ доклад на пресконференция в Бедминстър , Ню Джърси, следващия понеделник.

„Голям, сложен, подробен, но неопровержим ДОКЛАД относно измамата на президентските избори, извършена в Грузия, е почти завършен и ще бъде представен от мен на голяма новинарска конференция в 11:00:00 00 сутринта в понеделник следващата седмица в Бедминстър, Ню Джърси,” каза той.

„Въз основа на резултатите от този ЗАКЛЮЧИТЕЛЕН доклад, всички обвинения трябва да бъдат оттеглени срещу мен и други — Ще има пълно ОПРОВЕДЕНИЕ! Те никога не са преследвали тези, които фалшифицираха изборите“, продължи Тръмп. „Те преследваха само онези, които се биеха, за да открият МАНКИЖНИКИТЕ!“

Повече информация от обвинителния акт:

Прочетете обвинителния акт от 98 страници в Джорджия

Разбивка на обвиненията в последното обвинение на Тръмп

Запознайте се с 18-те души, обвинени срещу Тръмп в обвинението в Джорджия

Тръмп и 18 съобвиняеми бяха обвинени в понеделник вечерта за опитите им да заговорничат за отмяна на резултатите от 2020 г. избори в Джорджия, където президентът Байдън спечели с малко гласовете.

Обвинителният акт, повдигнат от окръжния прокурор на Фултън Каунт Фани Уилис (Д), се съсредоточава върху нарушения на Закона за повлияните от рекетьори и корумпираните организации (RICO). , но Тръмп и други също са изправени пред обвинения, свързани с неверни изявления относно изборите през 2020 г.

Тръмп е обвинен от голямото жури в Джорджия в дело за намеса в изборите през 2020 г.

За последните новини, времето, спорт и поточно видео, отидете до The Hill.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР