Трактори потеглят към Атина. Днес и утре се очаква продължителни

...
Трактори потеглят към Атина. Днес и утре се очаква продължителни
Коментари Харесай

Недоволни гръцки фермери поемат към Атина за протест

Трактори потеглят към Атина. Днес и на следващия ден се чака продължителни блокади на пътища. Фермерите не оповестяват за желание да спрат придвижването към българската граница.

От аграрните региони наоколо до Атина потеглиха първите трактори за присъединяване в огромната фермерска проява на следващия ден пред Народното събрание. От островите протестиращите земеделци също пътуват през днешния ден с фериботи към гръцката столица.

От Северна Гърция и област Еврос заради огромното разстояние земеделците пътуват с рейсове. За през днешния ден и на следващия ден по предварителни изказвания се чакат продължителни блокади на пътища, гранични пунктове и пристанища.

По информация на полицията за през днешния ден не се вижда придвижване на протестиращите към българската граница. Полицията предизвестява всички пътуващи в страната да се осведомят за възможните блокади на пътищата.

В поддръжка на фермерските митинги се оповестиха синдикатите, студентите, младежките организации на опозиционните партии и пенсионерите. Те също ще се включат с разнообразни демонстрации към неподчинението на земеделците. Засега държавното управление отхвърля да продължи договарянията с протестиращите.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР