Трагикомична ситуация се разигра при опит за обир на златарско

...
Трагикомична ситуация се разигра при опит за обир на златарско
Коментари Харесай

Трагикомедия в Русе: Пишман крадци атакуваха златарско ателие с детски пистолет, майка им ги брани, докато бягат с колела

Трагикомична обстановка се разигра при опит за грабеж на златарско ателие в Русе. Няколко малолетни бандити нахлули в бижутерията и заплашили притежателя й с револвер, който в следствие се оказал пластмасов. В центъра на екшъна се оказал депутатът от " Възраждане " Златан Златанов, който описа пикантни детайлности.

Куриозната преживелица станала на ул. " Александровска " № 100 в града на Дунава измежду бял ден. С помощта на Златанов златарят съумял да осуети обира, само че отнесъл няколко удара. По изложение на народния представител пишман бандитите били на възраст към 16 години. По думите Златанов те влезнали в ателието и насочили черен на цвят револвер против притежателя му. Златарят реагирал незабавно и отбил оръжието, като се опитал да задържи тартора на групичката, написа " Телеграф ".

" В този миг се оказах на мястото на случая и помогнах на притежателя на ателието да отбие физическите офанзиви против него. Своевременно се свързах с 112, с които организирах непосилен диалог за какво и по какъв начин би трябвало да се отзове полицейски екип на мястото ”, разкрива Златан Златанов.

Междувременно на мястото на престъплението се появила и жена, която настояла синовете й да бъдат неотложно освободени от депутата и бижутера.

" По време на цялата свада в която притежателят съумя да отнесе и няколко майсторки удара от тези другояче изглеждащи почтени на тип хулигани, които врещяха, псуваха, обиждаха и заплашваха с кавга в дребните часове на деня, се появи и жена, която по всички антропологични белези изглеждаше като тяхна майка или по-голяма сестра и крещеше " остави децата ми ", прецизира Златанов.

В създалата се блъсканица младите разбойниците се качили на велосипедите си и духнали.

" Докато се разправях със служителките на два пъти в границите на минути... тумбата съумя да избяга с колелета, преследвана от служебната кола на СОТ Юсис в посока Парка на младежта, където са й изгубени следите. След 15 минути въпреки всичко дойде полицейска кола и сне пояснения, установихме, че револверът е детска играчка, която е доста добра реплика на военен револвер ”, обясни още депутатът.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР