Трагичната новина разтърси ММА обществото и беше потвърдена от няколко

...
Трагичната новина разтърси ММА обществото и беше потвърдена от няколко
Коментари Харесай

Почина ММА боецът Антъни Джонсън

Трагичната вест раздруса ММА обществото и беше доказана от няколко бойци. В последната година Антъни Джонсън на няколко пъти показа, че се бори със сериозен здравословен проблем, само че не разкри какъв е той.
Прочетете още
Наскоро Али Абделазиз, който беше дълготраен управител на Джонсън, прикани за молебствия. Две седмици по-късно се разбра, че боецът е умрял. Той напусна този свят на 38-годишна възраст.

Антъни Джонсън стартира кариерата си през 2006 година. Той бързо влезе в UFC, където впечатляваше с нокаутите си. Джонсън съумя да стигне до купата в полутежка категория два пъти, само че и двата загуби със събмишън от Даниел Кормие. Той ще остане в историята като един от най-големите нокаутьори в UFC.

През 2017 година Антъни разгласи, че се отдръпва от ММА, откакто за повторно загуби от Кормие. Той качи много килограми по време на пенсията си, след което 4 години по-късно се завърна в ММА. Джонсън подписа с Bellator и взе присъединяване в шампионата им в полутежка категория. Той дебютира през май предходната година. Антъни нокаутира Хосе Аугусто и продължи напред. Той трябваше да се бие с Вадим Немков, само че се отдръпна поради мистериозния проблем със здравето.

" Наистина ми се желае да навляза допълнително детайлности за сериозността на моята болест. Искам да се молите за мен допустимо най-вече. Всичко е по Божията воля, написа той през 2021 година в един от последните си постове. - Никога не съм бил толкоз уплашен в живота си. Оставам мощен поради поддръжката на моето семейство и другари. "

Борбата на Джонсън продължи цяла година, като по едно време той разкри, че е по-добре и ще се завърне в клетката.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР