Трагичната липса на конзолни ексклузиви заплашва да наруши баланса в

...
Трагичната липса на конзолни ексклузиви заплашва да наруши баланса в
Коментари Харесай

Nioh идва за РС през ноември

Трагичната липса на конзолни ексклузиви заплашва да наруши салдото в гейминга, които постоянно се е опирал точно на тези платформи като водещи в новаторско и комерсиално отношение.

Досегашният PS4 ексклузив Nioh ще стане следващата игра с районен съд порт – ще го забележим в Steam на 7 ноември, удостовери Koei Tecmo.

Хардкор хак-енд-слаш заглавието излезе за конзолата на Sony през февруари и се одобри сносно. районен съд портът се назовава Complete Edition и съдържа главната игра и трите DLC пакета за нея: Dragon of the North, Defiant Honour и Bloodshed’s End.

Допълнителен бонус за районен съд врата е специфичен предмет – военен шлем на име Dharmachakra Kabuto, който има силата да побеждава злото. За разлика от PS4 оригинала, тук всичките седем типа оръжия ще бъдат отключени през цялото време.

Като механически параметри, Nioh ще предложи Action Mode за 60 постоянни фрагмента в секунда или Movie Mode, който разрешава резолюция до 4К. Независимо какъв брой мощен е компютъра ви, би трябвало да изберете един от разновидностите и не може да ги комбинирате. Ще ви трябват и цели 100GB свободно място на твърдия диск.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР