Трагедията с фатално запалилия се автобус на АМ Струма може

...
Трагедията с фатално запалилия се автобус на АМ Струма може
Коментари Харесай

Конспиративна теория: Трагедията с автобуса на Струма била политически акт

Трагедията с съдбовно запалилия се рейс на Автомагистрала " Струма " може да е политически акт. Тази догадка уточни ръководителят на Българското обединяване на водачите Христо Радков в студиото на " Денят ON AIR ".

" Тези хора очевидно умират от пожара, за който доста евентуално първичният удар да е причина. Появи се тайна доктрина, че това е политически акт. Какво пречи на някого от другия рейс да остави една чанта, да провокира пожар и оттова комплициране ", сподели пътният специалист пред Bulgaria ON AIR. Радков е на мнение, че с по-нова мантинела случаят можеше да се избегне.

" От фрагментите се вижда, че липсва парче от мантинелата. Мисля, че ще го намерят в рейса. Мантинелата е по остарели стандарти и не е занулена, а в случай че беше, то можеше най-малко да го отклони. Автобусът удря мантинелата от нейната периферия и след това продължава напряко, забивайки се сред другите две мантинели. Там към този момент се е запалил, а сред двете мантинели не може да се отворят вратите ", изясни той.
По думите му е невероятно нафта да е предизвикала пожара.

" Нафтата мъчно се пали. Когато имаш отмора, до 30-ата минута след нея нормално доста малко хора са заспали. Щом и в лек захлас не са могли да реагират съответно, да избягат обратно през счупеното стъкло, значи пожарът се е разразил извънредно бързо. Това подхранва тайната доктрина ", посочи пътният специалист.

" Има доста способи рейс да се възпламени, само че това е нов рейс, изработен с труднозапалими материали – нещо там е горяло доста мощно ", добави Радков.

Председателят на Българското обединяване на водачите е безапелационен, че пътят не е причина за случая, макар че не е преасфалтиран от 15 години.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР