Трагедията на плаж Силистар, при която в събота се удавиха

...
Трагедията на плаж Силистар, при която в събота се удавиха
Коментари Харесай

Кошмар без край: Изплуваха зловещи подробности за ужаса с трупове на Силистар

Трагедията на плаж Силистар, при която в събота се удавиха двама мъже, можеше да бъде още по-голяма и да вземе повече жертви. Това описаха пред Флагман.бг очевидци на драмата, която се разигра на линията.

Както към този момент БЛИЦ заяви, от водата е изваден мъж, който минути по-късно е умрял, макар опитите на избавителните екипи да го върнат към живота. А различен изчезна във водата, което наложи в акцията да се включат и водолази.

Оказа се, че двата случая нямат общо между тях.

Черната серия на плажа е почнал към 11:00 ч., когато мъж и две дами почнали да викат за помощ. Дошли на отмора по Южното Черноморие от плевенското село Ралево.

Влезли са във водата, само че бурните талази ги завлекли във вътрешността. Били край скалите, когато са пищели от смут. Веднага хората са втурнали да оказват помощ, съумели да ги изкарат от водата, само че за мъжа е било прекомерно късно, защото се е нагълтал с вода.

Минути по-късно той е умрял, макар опитите на спасителите. Мъжът е на 52 години. Тялото му е останало на линията повече от пет часа.

Малко по-късно драмата на плажа е станала още по-голяма. Старозагорец, който бил в региона на отмора със брачната половинка си, влезнал в морето да плува. Минало много време, само че той по този начин и не е излязъл.

Жена му незабавно се е обадила на тел. 112. На място е дошъл издирвателен екип, който включвал и водолази. Няколко часа е траяла акцията, само че тялото на мъжа не е открито.

"Морето през днешния ден беше извънредно бурно и рисково. И макар първия случай с удавения мъж, хората си влизаха във водата. Не ги смути и обстоятелството, че тялото с часове лежеше на плажната линия - на метри от летовниците.

Водолазите търсеха мъжа много време, само че най-после излязоха, защото са нямали никаква видимост поради теченията, във водата безусловно е било като пералня. Имаше риск и за техния живот ", показа пред Флагман.бг очевидецът.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР