Трагедия се случи в пловдивското село Анево в района на

...
Трагедия се случи в пловдивското село Анево в района на
Коментари Харесай

Трагедия в пловдивско село! Кола блъсна дете и го уби СНИМКИ

Трагедия се случи в пловдивското село Анево в региона на община Карлово, научи GlasNews.bg. Дете е починало, откакто е било блъснато от водач на лек автомобил. Колата е с непозната регистрация, само че е ръководена от мъж от Казанлък.

При тежкия пътен случай е потърпевша и бабата. Тя и внучето са пресичали пътното платно, когато са били ударени. По роман на очевидци, автомобилът се е движел с ниска скорост, тъй като на същия път патрул на полицията засичал скоростта.

На този стадий не се оповестяват детайлности за случая. На мястото има екип на " Пътна полиция ". За страдание медиците единствено са установили гибелта на детето. Тялото му е вдигнато от платното преди минути.

По-късно от полицията оповестиха, че сигналът за тежкия пътен случай в село Анево е получен минути преди 16.30 ч. през днешния ден в РУ-Карлово. Според предварителната информация, преди изхода за село Иганово лек автомобил „ Шкода” блъснал жена, която носела бебе и водела на мотив куче. От удара е починало детето, което е на към 2 години.

53-годишната жена е превозена в пловдивска болница за оказване на незабавна здравна помощ. Шофьорът на колата е на 72 години. Предстои да бъде тестван за приложимост на алкохол и наркотични субстанции. Местопроизшествието е непокътнато, проверяващ екип прави оглед. До привършване на работата придвижването в сектора на злополуката се реализира единствено в едната лента.

Очаквайте детайлности!

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР