Трагедия се е случила в американски град.Най-малко трима души, включително

...
Трагедия се е случила в американски град.Най-малко трима души, включително
Коментари Харесай

Най-малко трима са загинали при стрелба в гимназия в Сейнт Луис

Трагедия се е случила в американски град.

Най-малко трима души, в това число обвиненият стрелец, са били убити в гимназия в Мисури през днешния ден сутринта, оповестиха от полицията.

По данни на регионалните управляващи стрелбата е станала в Централната гимназия за образни и театрални изкуства в Сейнт Луис.

В допълнение към убитите, по време на конференция полицейските чиновници потвърдиха, че вследствие на случая има осем превозения до околните лечебни заведения. Не е ясно какъв брой от тези пострадвания са вследствие на стрелбата.

Подполковник Мишел Сак, комисар на Столичното полицейско ръководство в Сейнт Луис, удостовери, че измежду жертвите на нещастието има един възрастен мъж и една жена.

Полицейският чиновник съобщи, че чиновниците са били извикани в учебното заведение към 9:00 ч. сутринта и са се отзовали в границите на няколко минути. При идването си служителите на реда са простреляли смъртоносно обвинения, съобщи Сак по време на конференция.

Имало е замяна на изстрели, съобщи комисарят. Той сподели още, че към този момент не е ясно по какъв начин обвиненият е влезнал вътре.

„ Вратите са били заключени “, посочи Сак.

„ Това е покруса “, съобщи доктор Келвин Р. Адамс, основен шеф на публичните учебни заведения в Сейнт Луис, написа dariknews.bg.

„ Стресиран съм и съм сломен, сломен съм за тези фамилии “, сподели един от чиновниците на учебния регион. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР