Трафикант на бежанци се рекламира в социалната мрежа Тик-Ток как

...
Трафикант на бежанци се рекламира в социалната мрежа Тик-Ток как
Коментари Харесай

Скандално ВИДЕО: Трафикант се рекламира с бежанци на границата ни

Трафикант на бежанци се популяризира в обществената мрежа Тик-Ток по какъв начин опъва стълба на оградата по границата ни с Турция и група от най-малко 30 мигранти минават без проблем.

Видеото е гледано хиляди пъти, само че не излиза наяве навръх коя дата този месец е записано.



Под него валят всевъзможни мнения, които по-късно се трият според от наличието им и информацията, която съдържат. Според няколко от тях обаче каналджията е прочут на службите ни и е от арабски генезис. Чрез Тик-Ток като се изключи че си правел реклама, само че и набирал групи за незаконно прекосяване през българо-турската граница.

Клипът стартира с инструкции на арабски език, които дава трафикантът на бежанците. Вижда се по какъв начин няколко яки мъже стартират да разпъват стълба. Подпират я на оградата и като на церемониал напълно умерено стартират един по един да се изкачват по нея, пресичайки незаконно границата ни. Според гранични служители на реда видеото е снимано преди към две седмици и е от региона на Малко Търново.

По този сектор на оградата има видеонаблюдение от камери, само че не е ясно дали в този миг са работили и дали въпросната група е била хваната.

Чуват се и апели " Айде, айде ", с които каналджията подканя мигрантите по-бързо да прескачат. Той е единственият, който носи черна маска с разрез на очите, само че от самото начало театралничи пред камерата. В същото време индивидът, който снима рекламния клип, се стопира и дава непосредствен проект на хората, които прескачат оградата.

" Въпросният арабин е прочут на нашите служби, както и на турските. Редовно пробва да прекарва огромни групи, само че досега няма присъда и висящо дело ", изясняват сътрудници на ДАНС пред " Телеграф ".

По думите им сега на браздата с Турция имало сериозен напън, а мигрантите се движели в огромни групи от по 50-60 индивида. Причината била, че когато е студено, каналджиите гледали да ги прекарват незаконно по този метод, с цел да си оказват помощ по време на тежкия преход по време на снеговалеж. Освен това се забелязвала и друга наклонност. Когато командировани служители на реда по браздата виждали, че към нас идват огромни групи, ги отблъсквали, само че след ден-два още веднъж виждали по какъв начин същите хора напират да влязат у нас, само че през различен сектор на оградата.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР