trafficnews.bgАрестуваният за педофилия пловдивски зъботехник остава в ареста. Той е

trafficnews.bgАрестуваният за педофилия пловдивски зъботехник остава в ареста. Той е ...

Пловдивски зъботехник, обвинен в блудство с три деца, е задържан под стража. В телефона му откриха записани перверзии.trafficnews.bg

Арестуваният за педофилия пловдивски зъботехник остава в ареста. Той е с наложена мярка за неотклонение "задържане под стража". 

55-годишният Георги К. бе арестуван, след сигнал от майката на 9-годишно момиче. Малката била подмамена от Колев в кабинета му в района на Бунарджика, а там той удоволетворил первезните си наклоности. 

По време на разследването е станало ясно, че малолетното момиченце не е единствената пострадала. Още три деца, живеещи в квартала, са били примамени от мъжа с извратени наклоности.

Снети са показания от три момичета и момче. Най- малкото дете е на възраст 9 години, а най- голямото на 16. К. е направил самопризнания. Срещу него е повдигнато обвинение по чл. 149 от Наказателния кодекс. 

Припомняме, че ссвен, че е блудствал с децата, зъботехникът е записвал с телефона си перверзиите, на които ги подлагал. Част от записите са открити при обиска, направен от криминалистите.

Според зарпознати, той  първо се сприятелявал с децата, разговарял с тях, давал им съвети, купувал им сладкиши. водел ги в кабинета си, където им показвал как се правят отливки от зъби.

След това под формата на игра ги принуждавал да задоволяват противоестествените му сексуални наклонности. 

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС. Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза.

Заглушиш ли последните критични гласове на малкото останали журналисти,  ще чуеш първите гневни викове на улицата, а тя не е въоръжена с тефтерче и микрофон, не задава удобни въпроси и не чака право на отговор от другата страна. 

PETEL.BG се дистанцира от самото начало от съобщаването като извънредна новина на броя на починали стари хора в Италия, Испания и други страни с голям процент възрастно население.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Примери за фалшиви новини за коронавируса: 

Източник: petel.bg