Традицията повелява работещите членове на кралското семейство да прекарват летните

...
Традицията повелява работещите членове на кралското семейство да прекарват летните
Коментари Харесай

Чарлз направи това, което се очакваше

Традицията повелява работещите членове на кралското семейство да прекарват летните ваканции във Англия. Голяма част от тях избират Шотландия поради луксозната й природа, а там се намира и Балморал - обичаният палат на Елизабет Втора.
 Крал Чарлз, Камила и възможното им идване в замъка Балморал в Шотландия тази седмица
Кой не е поканен да гостува на Чарлз

Традиционното посетители в Балморал следва

За първа година той ще бъде лятна резиденция на крал Чарлз, който дойде там преди ден и евентуално ще остане до края на септември. Пред портите на замъка той направи ревизия на кралските шотландски войски.

Кралят беше посрещнат още от обичайните шотландски гайдари, както и от талисмана на кралската шотландска войска - шетландско пони на име Корпорал Круачан.
 Снимка 630920

Очаква се по време на кралят да посрещне членове на фамилията, другари и други височайши посетители като да вземем за пример министър-председателя на Англия Риши Сунак.
 Чарлз в обичайното облекло за Шотландия

Чарлз в обичайното облекло за Шотландия

Балморал беше мястото, където Елизабет Втора прекара последните месеци от живота си. Служебните си задължения като срещите с тогавашния министър председател Лиз Тръс тя също организира там преди да почине на 8 септември точно в Балморал.
 Снимка 572638

Тази година се отбелязва първата годишнина от гибелта на кралицата, само че публични прояви по този мотив няма да има. Чарлз и брачната половинка му Камила ще прекарат деня в уединение в замъка, като евентуално принцът и принцесата на Уелс ще отбележат деня с обява в обществените мрежи на кралското семейство.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР