Традиционното проучване на английската компания Kwik Fit сочи, че през изминалата година

...
Традиционното проучване на английската
компания Kwik Fit сочи, че през изминалата
година
Коментари Харесай

1.25 млрд лири за автомобилни ремонти в резултат на лошите пътища във Великобритания

Традиционното изследване на английската компания Kwik Fit сочи, че през изминалата година притежателите на коли във Великобритания са дали 1.25 млрд лири за ремонти на своите коли, които са били наложителни след пътни произшествия, свързани с неприятните пътни условия.

От Kwik Fit- най-голямата британска мрежа сервизни центрове, споделят, че подобни ремонти през 2019 година се е наложило да направят повече от 10.8 милиона водачи, а общата калкулация на разноските за изминалите три години е на равнище от 3.4 млрд английски лири.

Според резултатите на Kwik Fit, средната сметка, която са плашали собствениците за отремонтирането на проблемите по техните коли през изминалата година, е била 115 лири, като най-масовите ремонти са били свързани с гуми, окачване и джанти. Според компанията обаче, общата калкулация за 2019 година е по-голяма, поради обстоятелството, че 13% от водачите (около 1.4 милиона човека) към момента не са сервизирали своите коли.

Данните от изследването на Kwik Fit сочат, че 26% от водачите попадат на приблизително по 30 дупки на пътя на месец, а на 32% от тях се налага по-късно посетят сервиз с най-честа диагноза "повредена гума ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР