Традиционното посрещане на Новата година на площад България в Сандански

...
Традиционното посрещане на Новата година на площад България в Сандански
Коментари Харесай

Община Сандански дарява средствата за новогодишна програма на деца, загубили родител от COVID-19

Традиционното посрещане на Новата година на площад България в Сандански няма да се състои, а ще премине в благородна идея, оповестиха от пресцентъра на Община Сандански.

По самодейност на кмета на Атанас Стоянов на последната си сесия за 2021 година Общинският съвет е одобрил плануваните средства за новогодишното празненство да бъдат предоставени на децата изгубили родител от COVID-19.

Освен това, на фамилиите ще бъде дарена и цялата сума от благотворителния коледен базар, проведен от Община Сандански, интензивно присъединяване в който са взели всички учебни заведения, детски градини и обществени институции.

" Съпричастността със загубата и скръбта на нашите съграждани е обща, тъй като отиващата си 2021 година бе изпълнена с доста компликации за всички нас. Но макар тестванията, злото не е трайно и светът постоянно си движи от положителното. А положителното повелява да оказваме помощ на хора в потребност - по този начин, както водят общочовешките ни полезности и християнски добродетели. Да си пожелаем здраве и сили, уют и топлота във всеки дом на Сандански. Да има религия и вяра за по-светли дни и положителни съдбини за нас и общината ни ", се споделя още в известието.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР