Традиционният коледен благотворителен базар в панагюрското СУ Нешо Бончев“ тази

...
Традиционният коледен благотворителен базар в панагюрското СУ Нешо Бончев“ тази
Коментари Харесай

Гимназисти събраха 1748 лв. за съученици в нужда

Традиционният коледен благотворителен базар в панагюрското СУ „ Нешо Бончев “ тази година беше извънредно сполучлив и събра сумата от 1748 лв., оповестиха уредниците. Средствата ще бъдат разпределена сред 19 възпитаници от учебното заведение, които се намират в сложна житейска обстановка, само че все пак поставят усърдие и реализират триумфи в учебно заведение.

В първия базарен ден майките на малчуганите проведоха благотворителната ликвидация на домашно приготвени вкусотии и събраха съвсем 1200 лева Вторият ден на учебния коледен базар беше осъществен с помощта на възпитаници и родители от междинния и горния курс.

Към благородната идея се причислиха и дванадесетокласниците от СУ „ Нешо Бончев “, като събраха между тях и подариха сумата от 200 лева на нуждаещ се възпитаник от втори клас. Училищната щедрост беше подкрепена и от управлението на „ Бунай “ АД, което подари сумата от 300 лева, с цел да донесе малко наслада в фамилията на двама братя, възпитаници във ІІ и в VІІ клас от учебното заведение.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР