Този въпрос никога не ме е занимавал, защото си върша

...
Този въпрос никога не ме е занимавал, защото си върша
Коментари Харесай

Кирил Вътев: Върша си работата все едно, че няма ротация

Този въпрос в никакъв случай не ме е занимавал, тъй като си правя работата все едно, че няма ротация. Това сподели министърът на земеделието в оставка пред публицисти в Министерския съвет, в отговор на въпрос остава ли на поста министър на земеделието след ротацията.

Той разяснява тематиката след днешното постоянно съвещание на кабинета.

Вътев сподели още: " Представяте ли си по какъв начин ще живеете, в случай че знаете, че на следващия ден повече няма да вършите тази работа. Не го мисля ".

Земеделският министър в оставка сподели още, че е имал диалози с Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова, само че не даде повече детайлности, съобщи Българска телеграфна агенция.

Вчера министър председателят Николай Денков подаде оставка на кабинета, която днес Народното събрание одобри. С приемането на оставката се открива избраната конституционна процедура, съгласно която президентът след съвещания с парламентарните групи разпорежда на претендент за министър-председател, посочен от най-голямата по бройка парламентарна група, да сформира държавно управление. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР