Този въпрос можеше да си го решим още вчера, но

...
Този въпрос можеше да си го решим още вчера, но
Коментари Харесай

Битката срещу пакета Мобилност продължава, увериха българските евродепутати

Този въпрос можеше да си го решим още през вчерашния ден, само че за жал не се получи, тъй че съпротивата ни продължава. Започваме подготовката и за утрешния митинг на превозвачите. Това разгласи пред камерата на Българска национална телевизия евродепутатът Ангел Джамбазки по отношение на решението пакетът "Мобилност " да влезе за гласоподаване в Екологичен потенциал.

,,Оттук-нататък се постанова да използваме инструмента отдръпване заради недопустимост, тъй като документът е безпорядък. Всичко това просто е напън на инат. Не може в края на мандата ти да взимаш такива решения'', безапелационен бе Джамбазки.

,,Очаквам утерянного гласоподаване да продължи повече от 3 часа, тъй като в текста има съвсем 1600 ремонти. Ще бъде добре, в случай че успеем да ррокараме най-важните условия на нашите превозвачи. Въпреки всичко не трябва да се отхвърляме. Вярвам, че имаме сили да го съборим от дневния ред. Всички рационални хора осъзнават какъв брой незаслужено е това, което вършат колегите'', съобщи от своя страна и евродепутатът Андрей Новаков.

,,Шансът е 50 на 50 да бъде признат. Правим разбор страна по страна. При всички положения към момента не сме изгубили този мач. Няма по какъв начин този пакет да бъде контрактуван от март до април, защото това би било научна фантастика. Дори в случай че мине на следващия ден в Европейския парламент, имам уверението, че румънското председателство, което е сега, няма да открие триалога, тъй че има някакви момински мечти от отсрещната вест. Няма по какъв начин да бъде признат този месец'', разяснява в ефира и другият роден евродепутат Петър Курумбашев.

,,Не съумях да участвам на вчерашното съвещание заради механически аргументи, защото имаше срив на системата на летището във Франкфурт'', изясни вчерашното си неявяване Светослав Малинов и също разгласи, че идеята по пакета "Мобилност " не е изгубена.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР