Този уикенд ще се проведе Републиканското първенство по снукър за

...
Този уикенд ще се проведе Републиканското първенство по снукър за
Коментари Харесай

Републиканското първенство по снукър ще се проведе през уикенда

Този уикенд ще се организира Републиканското състезание по снукър за 2020 година. Спортен клуб „ Академията “ – Арена Запад ще бъде хазаин на предпоследното съревнование за сезона.

Общо 34 състезатели ще се включат в Републиканското състезание. Братислав Кръстев ще пази купата си от предишния сезон. В актуалната акция Георги Величков съумя да завоюва пет от шестте ранкинг шампионата и справедливо води в националната класация. След него в класирането се намират Виктор Илиев, Братислав Кръстев и младия гений Велиан Димитров.

Някои от най-хубавите играчи по билярд са се записали за републиканското по снукър. Това са Георги Георгиев, Кристина Златева, Дилян Тиклев, Марио Вълчев, Мартин Тодоров, Денис Маздрашки и Спасиан Спасов, който има максимален опит в снукър надпреварите.

Очакват ни доста забавни и равностойни срещи на зеленото сукно. Двубоите ще се играят тази събота и неделя, всеки искащ може да посети и да гледа мачовете изцяло гратис при съблюдаване на ограничаващите ограничения.

Седмица по-късно ще се организира и финалния шампионат „ Мастърс “, където ще вземат участие играчите от топ 16 в националната класация. С този шампионат ще се закрие и сезона в българския снукър, само че скоро по-късно ще стартират новите борби на зеленото сукно в България.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР