Този уикенд ще е изпълнен с много любов и романтични

...
Този уикенд ще е изпълнен с много любов и романтични
Коментари Харесай

Любовен хороскоп, специално за събота и неделя! Една зодия ще прекара супер уикенд с любимия извън града!

Този уикенд ще е изпълнен с доста обич и сантиментални фойерверки. За двойките интервалът е извънредно удобен за пътувания и нови преживявания.
За необвързаните – могат да се насочат към нови запознанства и флирт.
Любовен хороскоп Овен

Ще прекарате събота и неделя отвън града с вашата обич. Ще имате дребни спорове, само че доста бързо ще се справите с проблемите.

Любовен хороскоп Телец

Уикендът ще бъде спокоен за вас и вашия сътрудник. Най-сетне ще можете да си починете уместно и да прекарате повече време в леглото с обичания.

Любовен хороскоп Близнаци

Около вас се появява нова обич. Това ще ви направи доста щастливи. Бъдете откровени в възприятията си и се дръжте естествено, по този начин ще си придаде обаяние.

Любовен хороскоп Рак

Очаква ви тежък уикенд с обичания. Подгответе се за разочарования и спорове. Ако съумеете да балансирате, ще се справите бързо с казуса.

Любовен хороскоп Лъв

Готови сте за флирт и за буйни нощи! Подгответе си и направете проект за уикенда, без значение дали сте обвързани или не.

Любовен хороскоп Дева

Периодът е прелестен за необвързаните, които ще имат опция да се насладят на забавни нови контакти и запознанства.

Любовен хороскоп Везни

Бъдете внимателни с кого се сближавате и какво споделяте за себе си и персоналния си живот. Не се разкривайте прекалено много.

Любовен хороскоп Скорпион

Предстои ви затруднение в любовта, с което няма да ви е толкоз елементарно да се справите. Ще положите доста старания и най-после всичко ще се подреди, само че ще се чувствате изтощени от любовта.

Любовен хороскоп Стрелец

Страстен и съкровен уикенд предвещават звездите за вас. Ще се развихрите доста и в леглото и в любовта.

Любовен хороскоп Козирог

В съкровен проект ще се разочаровате, тъй като залагате доста очаквания на колегата си, само че той няма да успее да разбере намеците ви. Ако бъдете открити, всичко ще бъде доста по-лесно.

Любовен хороскоп Водолей

Доверете се на изненадите на вашия обичан, който ще се постарае доста за вас този уикенд. Отдайте се на любовта, която грее към вас.

Любовен хороскоп Риби

Ще съумеете да вземете значимо решение в любовта, което ще ви успокои доста. Последните дни сте били напрегнати, само че този уикенд ще разпуснете и ще се презаредите.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР