Този тест е просто супер! Аз наистина искам да се

...
Този тест е просто супер! Аз наистина искам да се
Коментари Харесай

Съдбата има лично послание за вас! Разберете какво е то!

Този тест е просто супер! Аз в действителност желая да се сбъдне! Как може нашия избор да съвпадне с отговора на ориста? Вероятно това се дължи на подсъзнанието! Избрах си карта и видях тъкмо това, което желаех да видя! Благодаря ви доста!

Правя такива проби с огромно наслаждение! И този несъмнено няма да е изключение! Наистина ми хареса! Показах го на майка ми и сестра ми, те също са удовлетворени! Въпреки че за малко забравих за работните си задания!

Всичко, което би трябвало да извършите, е да изберете картата, която ви харесва най-вече, и да прочетете предсказанието си. Нека да стартираме!

Карта № 1

Ако изберете карта № 1, доста скоро ще настъпи необикновено добър интервал от живота ви, по време на който не се плануват особени проблеми или компликации. И тези от тях, които пораждат на “хоризонта ”, не би трябвало да бъдат взети под внимание, защото по никакъв метод няма да обиден живота ви!

Основното нещо е да поддържате положително отношение към живота и да вярвате в себе си и всичко ще бъде наред!

Карта № 2

Ако сте избрали тази карта, би трябвало да знаете, че всичко, което вършиме, би трябвало да бъде направено от вас персонално, в случай че желаете сполучливо да завършите планувания бизнес.

Не е нужно да разчитате на външна помощ, макар че ще бъдете изкушени да потърсите помощ заради комплицираните задания, които ви чакат в близко бъдеще. Просто бъдете по-внимателни и виновни и ще постигнете всичко, от което се нуждаете, и ще си заслужава!

Не се дръжте безгрижно към събитията от живота ви, защото е във ваш интерес да методите съществено към дилемите си и да ги усъвършенствате по най-хубавия метод! Успокойте се и действайте, както ви споделя интуицията и ориста ще бъде на ваша страна!

Карта № 3

Ако изберете карта № 3, ще се радваме да ви осведомяваме, че всичко в живота ви ще бъде наред и няма да се притеснявате за нищо! Ще почувствате, че най-сетне сте постигнали всичко, което желаете. И най-после, ще имате време и право да се отпуснете, да си починете и да се насладите на тривиалностите на живота!

Опитайте се да се заобиколите с хора, които са откровени с вас! В последна сметка единствено тогава можете да получите всички тези благословии, които ориста ви е подготвила.

Вижте още: Вашият нравствен ментор дава три карти! Коя избирате?

Карта № 4

Благодарение на вашето духовитост, експедитивност и рационалност можете да постигнете осезателен прогрес в реализирането на вашите стремежи. Всичко, което в миналото сте желали, ще се сбъдне!

Въпреки това, избягвайте несъразмерното самочувствие, не надценявайте опциите си! В последна сметка, макар че сте доста надарен човек, не е допустимо да разберете и да постигнете всичко. Ако имате опция да потърсите помощта на по-компетентен човек, който може да ви помогне, не се колебайте да го попитате!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР