Този текст е за татковците, героично оцелели след първите години

...
Този текст е за татковците, героично оцелели след първите години
Коментари Харесай

Тайните на един татко, който се справи с летните семейни предизвикателства...с телефона си

Този текст е за татковците, героично оживели след първите години от раждането на децата, подготвени спокойни, ведри и усмихнати да се изправят пред новите провокации и неуморни детски стремежи за игри и занимания.

В сезона на летните жеги, когато жадуваната бира под някоя сянка остава непостижимо персонално наслаждение, а месинджърът в телефона е цялостен с линкове за най-изгодни предложения за фамилни почивки или понижения в детските магазини, ето няколко избавителни решения в комплицирани обстановки, с които от елементарен баща, ще се превърнеш в същински воин:

Тайна 1: Вземи си доста добър проект за мобилен интернет и си инсталирай мобилно банково приложение, като това да вземем за пример >>

Тайна 2 : Не пренебрегвай лятната суматохата на жена си, в случай че облекла на децата са отеснели, тъй като са пораснали с цели 5 см. С най-голямата си усмивка на секундата преведи подобаваща сума за покупки по нейната карта през мобилното си приложение. Ако й предложиш да отидеш с нея до близкия мол, с цел да изберете новите детски облекла, златен ще си постоянно. Все отново какво са 2 часа в името на фамилното благополучие!

 баща iStock

Тайна 3: Дори и да сте били към този момент на отмора, преди да е изтекло лятото, предложи още една къса лятна разходка до някое китно курортно градче. Жена ти сигурно от дълго време е изчела дузина публикации за плюсовете и минусите на разнообразни летни дестинации, само че с повече градски занимания ще бъдеш същински воин за децата. Твоята обичана може и да си почине най-малко малко от детското цунами с хиляди стремежи, а ти не пропускай да се забавляваш с тях. Бъди великодушен и ги почерпи с повече от разрешените сладолед и сок. Детската усмивка е най-ценна. После може умерено да си провериш разхода по картата в телефона.

Тайна 4: Бъди същински мъж и не се плаши от телефонен диалог с тъщата, когато ще ти се наложи да я помолиш да купи храна за котката, тъй като в паниката с хлапетата още веднъж сте не запомнили най-важното. Смело извади телефона и преведи по картата й 20 лв.. Пари може да превеждаш от всякъде когато и да е, в случай че децата са ти оставили свободни мегабайти (но към този момент споменахме да си вземеш по-добър план). Ако пък си не запомнил за някоя сметка, тя също доста елементарно и бързо се заплаща през мобилното ти приложение. За сметките обаче не звъни на тъща си!

 баща iStock

Тайна 5: Тази е най-важна! Незаменима горделивост за всяко хлапе е да има лична карта с пари и да заплаща с нея на всички места. Е, откакто го знаеш, побързай и им направи една или пък две спомагателни детски карти. Освен скъп финансов урок, това е твоят най-блестящ финансов ход – евентуално с няколко опита ще ги научиш да харчат по-разумно и вероятно да икономисват. Дай им малко независимост и не пропускай да им показваш в телефона придвижванията по сметката след всяка покупка. Дори и да сбъркат, лимитът по картата ще ти е от помощ.

 баща iStock

Тайна 6: Лятото напълно скоро свършва и новата образователна година бързо наближава. Добре е да помислиш за това още от в този момент. Очаровай с потребни хрумвания, като изненадаш всички със свежо предложение за нова супер яка ученическа чанта или неповторимо несесерче за моливи. Децата сигурно го заслужават (спомни си шестиците от предходната година)! Спокойно можеш да ги купиш с кредитната си или дебитна карта през мобилния телефон, до момента в който се връщате от отмора. Сега е моментът да блеснеш, тъй като множеството бащи ще се сетят за това едвам ден преди първия звънец.

Ето че с телефон в ръка и Булбанк Мобайл може да станеш същински воин, какъвто евентуално съвсем всеки мъж желае да бъде. Сполука!

От един съвсем млад баща, който знае че същинските героини са майките.

Ние единствено им оказваме помощ.

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР