Този понеделник е подчинен на конфликта между нежеланието да се

...
Този понеделник е подчинен на конфликта между нежеланието да се
Коментари Харесай

Хороскоп: Телецът жъне финансови успехи, лъвът търси баланса

Този понеделник е зависещ на спора сред нежеланието да се стартира работа и устрема да се свършат колкото може повече задания. Трябва да вземете решение дали търсите триумф или предпочитате да карате по-кротко при започване на седмицата.

Овен
-->
Нещата, които би трябвало да завършите и тези, които още не сте почнали, ще са сполучливи. Ще ви носят задоволство за добре свършената работа и облага. 

Телец

Звездите ви носят триумф във финансовата сфера, тъй че можете да вършиме сполучливи покупко-продажби и да подписвате значими контракти. Важно е обаче да не поемате опасности. Може да загубите това, което имате.

Близнаци

Най-доброто лекарство против неприятното въодушевление е работата. Оставете фантазията си да работи и няма да усетите по какъв начин времето лети. Няма да остане и диря от депресията.

Рак

Стар прочут, с който не сте общували по някаква причина отдавна, ще ви помогне да разрешите провесен въпрос. Обърнете се към него за помощ и проблемите ви ще се изпарят като капки роса на слънцето.

Лъв

Космическите сили се разделят през днешния ден на две елементи - едните за работа, а другите за развлечение. Добре е да намерите салдото.

Дева

Заемете се със дилемите, които по разнообразни аргументи сте отлагали дълго време! Ще наваксате доста бързо изоставането. Можете да започнете работа и по нови планове.

Везни

В този ден би трябвало да сте доста деликатни към знаците, които ориста ви изпраща. Предсказанието за бъдещи събития може да пристигна от най-неочакван източник - да вземем за пример от ария по радиото.

Скорпион

Тези от вас, които авансово си създадат обстоен проект за този ден, ще съумеят да се оправят с редица професионални въпроси, чието решение в друго време би ви лишило безусловно седмица.

Стрелец

Днес звездите ще създадат представителите на този знак по-красноречиви и безапелационни от всеки път. За този ден е желателно да насрочите значими договаряния - както настоятелен, по този начин и персонални.

Козирог

Негативните изявления за близките ще се върнат при вас като бумеранг. Внимавайте и с думите, с претенциите!

Водолей

Ако би трябвало да посетите офиси и да се срещнете с бюрократи, с цел да оформите значими документи, няма да намерите по-подходящо време. Днес даже най-суровият и несговорлив началник ще бъде благосклонен към вас.

Риби

Позитивното мислене ще направи деня ви сполучлив във всички връзки. Във всяка обстановка се настройте към положително и елементарно ще се справите с компликациите.

Източник: Флагман
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР