Този подкаст започва с една песен от деветдесетарска реклама по

...
Този подкаст започва с една песен от деветдесетарска реклама по
Коментари Харесай

Как се гради дигитално доверие

Този подкаст стартира с една ария от деветдесетарска реклама по малкия екран. От тогава цялото информационно поле се промени. А с него и ние. В този епизод на аудио подкаста на Dir.bg " Trendy " се разискват забавни цифрови трендове. Например - по какъв начин сътворяваме и по какъв начин използваме наличие в цифрова среда. Или, блоговете - тяхната гибел и/или промяна.

Блоговете бяха като CD-тата. С блестяща, само че къса популярност. Те са по едно и също време цифров род и технология, съгласно Жюстин Томс, която взе участие в този подкаст. Тя е специалист по онлайн връзки и авторка и на новата книга " Блоговете умряха! Да живеят блоговете! "

Томс е от дребното хора в България, които се занимават с онлайн медии и онлайн маркетинг от края на 90-те до момента. Тя съумява да съчетава сполучливо толкоз доста функции в живота си - блогър, бизнесмен, съветник по онлайн медии и маркетинг, преподавател, създател на книги и най-важната - майка.



В подкаста се разисква и въпросът дали обществените медии са повече логика на психиката и социология, в сравнение с технология. Или в какво се провалиха блоговете, в което Facebook съумя? Обсъжда се и опозицията " Трайното против ефимерното " и обстоятелството, че характерът на информацията през днешния ден се трансформира в синхрон, с метода, по който се възприема.

Чуйте аудиото!

 Снимка: iStock by Getty Images/Колаж: Петя Александрова, Dir.bg



Последвайте ни в: - -
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР