Този петък по кината у нас ще се завърти роматичната

...
Този петък по кината у нас ще се завърти роматичната
Коментари Харесай

Защо отложиха премиерата на Билет до рая във Великобритания

Този петък по кината у нас ще се завърти роматичната комедия " Билет до парадайса ", в която  Джордж Клуни и Джулия Робъртс ще се опитат хем да ни разсмеят, хем да ни накарат да се усещаме сантиментално.
 Джордж Клуни, Джулия Робъртс,
Джордж Клуни и Джулия Робъртс ще ни скъсат от смях

Какво да чакаме от " Билет до парадайса "

Клуни и Робъртс ще влязат в функциите на разведена двойка, която се насочва към остров Бали за сватбата на щерка си. Те може и да не се понасят, само че са единомислещи в едно - щерка им прави неточност и не би трябвало изобщо да се дами.

От опитите на двамата да саботират сватбата се пораждат доста обстановки с смешен и сантиментален темперамент. Но от Deadline разбираме, че Universal, студиото зад кино лентата, са взели решението да отсрочат премиерата на   " Билет до парадайса " във Англия .

Причината е гибелта на кралица Елизабет Втора . По този метод желаят да покажат уважението си към паметта на най-дълго управлявалия монарх в Европа.  " Билет до парадайса " трябваше да тръгне по кината във Англия на 16 септември, само че това ще се случи на 20 септември - тъкмо ден след погребението на Елизабет Втора.
 Погребението на кралица Елизабет, дрескодът и по какъв начин принц Хари, и принц Андрю бяха осъдени
Ново " наказване " за принц Хари

Принцът ще е " друг " и на погребението на баба си

Интересното е, че филмът би трябвало да направи премиерата си в Съединени американски щати след повече от месец - 21 октомври.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР