Този път прошка за Преслава няма Една от най-хитовите певици на

...
Този път прошка за Преслава няма
Една от най-хитовите певици на
Коментари Харесай

Яко сгази! Преслава отива на съд

Този път амнистия за Преслава няма

Една от най-хитовите певици на „ Пайнер “ крепко е „ настъпила котето по опашката “. И евентуално добричлийката скоро ще отиде на съд.

Причината е, че поп фолк дивата се оказа крадла. Никой не очакваше сходен позор от тази певица, само че шансът й се обърна и почитателите даже възроптаха против нейните неистини

Тази нагла кражба ще я вкара в съда,  а и може да олекне с голяма сума.Топ звездата излъга почитателите си и те недоумяват по какъв начин по този начин Преслава е прекрачила границите и безочливо ги е подвела.

А повода е най-последния шлагер на певицата, озаглавен „ Улицата “. Той видя бял свят публично на 16 ноември предходната година, а Преси е записала, че тя е създател на музиката към парчето.Истината се оказа радикално друга.

Осем месеца преди Преслава да показа песента като своя, същата ария е издадена от арменския реализатор Ернест Оганесян. Абсолютно същата ария той е споделил в Тубата на 31 март 2023 година.

Мениджърът на артиста е отрекъл някой да се е свързал с него и да е поискал да закупи правата на парчето.

„ Ние държим всички права. И още през днешния ден ще вземем всички ограничения, с цел да защитим продукта си. Дори не са си създали труда да питат може ли или не “, гневен е той.

А почитателите не могат да повярват, че тяхната фаворитка ги е излъгала и по този начин безочливо се е подиграла с доверието им.

Инфо: Crimesbg.com

 

Тагове: Преслава улицата кражба Ернест Оганесян феноне Пайнер
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР