Този път не ви събираме, за да празнуваме, тъй като

...
Този път не ви събираме, за да празнуваме, тъй като
Коментари Харесай

Отровното трио: На 22 септември трябва да обявим независимостта си от мафията и корупцията

„ Този път не ви събираме, с цел да честваме, защото независимостта е нещо, което би трябвало да бъде извоювано .
В този случай ви събираме, с цел да може високо и ясно да изкрещим, че желаеме своята самостоятелност от мафията и от корупцията “.
 Протестите: Ден 68 - Дразним Борисов и държим Гешев надалеч (ВИДЕО) Протестите: Ден 68 - Дразним Борисов и държим Гешев надалеч (ВИДЕО)
В 68-я ден на гражданско неодобрение против властта, фасадата на някогашния партиен дом още веднъж е киноекран, на който протестиращите гледат и...

Това обявиха от " Отровното трио " по време на. Припомняме, че бе оповестено трето Велико национално въстание, което ще се организира на 22 септември - Денят на независимостта на България.
До този миг национални митинги под мотото " Велико национално въстание " се организираха на 2 септември и на 10 септември. По време на първия народен митинг се стигна и до съществени ескалации на напрежението . Втората проява мина без провокации.
Днешните демонстрации пък ще се проведат под знака на подготовката за третото Велико национално въстание.
 Отровното трио с съответен въпрос - предаден ли е националният интерес в енергетиката " Отровното трио " с съответен въпрос - предаден ли е националният интерес в енергетиката
Старият контракт сред Булгартрансгаз и Русия незнайно по какъв начин е поправен при започване на тази година. В него бе планувано, при липса на п...
Щафетата се поема от ден 68-ми, който стартира с неодобрение на родители, които се оповестиха срещу ограниченията на МОН против ковид. Родители от цялата страна показаха противоречие с носенето на маски в учебно заведение, а в столицата се събраха против несправедливия механизъм за банкет на деца в държавна ясла или детска градина.
В „ триъгълника на властта “ демонстрациите през вчерашния ден протекоха умерено. Организаторите от „ Отровното трио “ прожектираха върху стената на някогашния Партиен дом изявления на премиера Бойко Борисов и припомниха случая с екстрадицията на турския жител Абдула Буюк, за който немският „ Шпигел ” написа „ Как българският министър председател Борисов се трансформира в прислужник на Ердоган “. Протестът приключи с блокиране на „ Орлов мост “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР