Този парламент започна с фалстарт, дори с два фалстарта, и

...
Този парламент започна с фалстарт, дори с два фалстарта, и
Коментари Харесай

Кандидат-премиерът Николай Денков: Ще опитаме да рестартираме този парламент

Този парламент стартира с провал, даже с два фалстарта, и ще се опитаме да го рестартираме, разяснява пред БТВ акад. Николай Денков, който беше номиниран за кандидат-премиер на партията на Кирил Петков и Асен Василев “Продължаваме смяната ” с втория мандат за сформиране на държавно управление.

Той заяви, че е изпратил покана до всички политически сили за среща в петък в Народното събрание, с цел да може да се обсъдят общи допирни точни. Денков уточни, че се търси “общото голям брой ” – каквото учениците търсят в математиката, и че чака Асен Василев и Кирил Петков да се включат в кабинета като специалисти.

“Първият провал е дневният ред на Народното събрание, стартира се с Изборния кодекс вместо с бюджета. Вторият е методът, по който беше подходено към първия мандат. Проектокабинетът на ГЕРБ-СДС нито беше експертен, нито самостоятелен от ГЕРБ ”, сподели Николай Денков.

По думите му в проектокабинета на Политическа партия “трябва да имаме и хора специалисти, и политически ангажирани лица, за чиито дейности партиите ще носят отговорност ”.

“Видяхме, че зад специалистите могат да работят скрити политически лица “, уточни претендентът за министър председател.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР