Този октомври едно от най-емблематичните произведения на ексцентричната Агата Кристи

...
Този октомври едно от най-емблематичните произведения на ексцентричната Агата Кристи
Коментари Харесай

Ексклузивно: Убийството е само началото в пищната екранизация на „Смърт край Нил“ по Агата Кристи

Този октомври едно от най-емблематичните творби на ексцентричната Агата Кристи оживява на огромен екран и дава обещание зрелищна интерпретация, която сплотява драма и тайнственост в един разтърсващ смъртоносен сюжет.



Смърт край Нил е въодушевен от един от най- известните романи на британската писателка, публикуван за първи път през 1937 година и част от поредицата с детектив Еркюл Поаро – един от най-обичаните типичен облици в престъпния род. Изключителната динамичност и напрежение се усещат още в първия филмов откъс на дълго чаканата продукция. Зрителите стават съпричастни с египетското премеждие на именития Еркюл Поаро , което от красиво, рисковано прекарване се трансформира в ужасяваща история за откриване на безсъвестен палач.

Идиличният меден месец на млада влюбена двойка е разрушен от безмилостно ликвидиране, а причинителят става най-страховития призрачен сън за всички, част от блестящото странствуване с параход по мистичните води на река Нил. Тази злокобна приказка за завладяваща обич и необратимите последствия от нея, предлага героичен процес от рискове и шокиращи обрати, които ще държат публиката в напрежение до самия край. И всичко това, съпроводено от изтънченото и ексцентрично наличие на детектив Еркюл Поаро и неговия зорък взор.



 

Както основната роля на Поаро, по този начин и тази на режисьор в Смърт край Нил са поверени на номинирания за „ Оскар “ Кенет Брана (Тор: Богът на гръмотевиците, Убийство в Ориент експрес, Пепеляшка), а сценарист на кино лентата е Майкъл Грийн. Звездният каст на продукцията събира на едно място още неповторимата Гал Гадот, Арми Хамър, Роуз Лесли, Анет Бенинг, Ръсел Бранд, Том Бейтман, Летиша Райт и други

На 11 февруари популярният детектив Еркюл Поаро се завръща на огромния екран в предвожданата от Кенет Брана дълго чакана екранизация на едно от най-емблематичните и обичани творби на именитата майсторка на престъпни мистерии Агата Кристи – Смърт край Нил.

Обединяващ драма и трилър-мистерия в един разтърсващ сюжет, филмът ще ни качи на борда на парахода „ Карнак “ и ще ни води по мистичните и величествени води на река Нил на незабравимо и вълнуващо странствуване, в което идиличната почивка на Поаро е прекратена от грубо ликвидиране. Убийството обаче е единствено началото! Всеки пътник има претекст, всеки обвинен крие загадка.



Редица рискове и поредност шокиращи обрати ще държат зрителитев киносалоните в напрежение до самия край и единствено ненадминатият Еркюл Поаро може да открие истината. А тя е непредвидена, шокираща и брутална, и разкрива какви са смъртоносните последствия от прочувствения безпорядък, провокиран от пронизващата и завладяваща обич. Новият филмов откъс на Смърт край Нил ни среща с главните настоящи лица в историята и ни потапя в неповторимата атмосфера на сниманата на 65mm кино лента величествената продукция, чийто упорит обсег може да бъде усетен в цялост само на огромния екран.

Режисьор и реализатор на основната роля на Еркюл Поаро в Смърт край Нил е номинираният за „ Оскар “ Кенет Брана (Тор: Богът на гръмотевиците, Убийство в Ориент експрес, Пепеляшка). Впечатляващият звезден актьорски състав на кино лентата включва Гал Гадот, Арми Хамър, Роуз Лесли, Анет Бенинг, Ръсел Бранд, Том Бейтман, Летиша Райт, Али Фазал, Доун Френч, Ема Маки, Софи Оконедо, Дженифър Сандърс и други

Сценарист на Смърт край Нил още веднъж е Майкъл Грийн, по акомодация на едноименния разказ на Агата Кристи.

Продуценти са Кенет Брана, Джуди Хофлунд, Ридли Скот, Марк Гордън, Саймън Кинбърг, Кевин Дж. Уолш.

Изпълнителни продуценти са Матю Дженкинс, както и внукът на Агата Криси Матю Причард и правнукът ѝ – Джеймс Причард.

Вижте ексклузивно българсите плакати към кино лентата:





 











Разплитаме мистерията със Смърт край Нил от 11 февруари единствено в кината.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР