Този месец може да се сблъскате с неуспехи или пречки

...
Този месец може да се сблъскате с неуспехи или пречки
Коментари Харесай

Мартенски тароскоп за зодия Водолей

Този месец може да се сблъскате с неуспехи или спънки по пътя си към напредък или самопризнание. Не се опитвайте да блеснете, ще останете разочаровани. През март няма да ви е елементарно да спечелите поддръжката и утвърждението на близките. Усилията ви може да не бъдат приети, както сте се надявали. Затова каквото и да вършиме, направете го за себе си и не се вълнувайте толкоз от мнението на другите! 

Бъдете уверени, само че в границите на естественото. Имате прекалено его и няма да е зле да слезете малко на земята. Искате да жънете триумфи, само че не ви се поставят старания. Ще се наложи да извършите нежелани взаимни отстъпки, в случай че желаете да имате високи достижения.
Водолеи, време ви е за празненство
Месецът допуска откровеност от ваша страна. Никой не е непогрешим. Ще се наложи да впрегнете цялата си почтеност и бистрота. Ако ви е позор от нещо, което сте създали, или се чувствате отговорни, в този момент е времето да се изправите, да си признаете грешката и да се поправите. Тези моменти са извънредно сложни, само че носят душевно излекуване и вътрешен мир.

Пазете се от прочувствена операция или машинация както от себе си, по този начин и от другите. Не прилагайте напън върху околните си и не се опитвайте да ръководите дейностите им. 

Този месец ще ви изненада с щастливи и радостни дни. Вие сте обществена зодия и общуването ви зарежда и изпълва с живот. Създайте незабравими мигове с другари и обичани хора и се насладете на празнично въодушевление. Няма нищо по-хубаво от времето, прекарано с околните.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР