Този месец две различни приятелки и по различно време пътуваха

...
Този месец две различни приятелки и по различно време пътуваха
Коментари Харесай

12 instagrammable места в Париж, които не трябва да пропускате

Този месец две разнообразни приятелки и по друго време пътуваха до най-романтичния град, с цел да отпразнуват рождените си дни там (не, не бях с тях, за съжаление), а аз единствено се радвах на фотосите и не доста скрито си мечтаех да се разхождам из този баснословен Париж. Нищо, че е леден, дъждовен и замърсен. Колкото и някой да се пробва да ме убеждава, че към този момент е позагубил блясъка си, в никакъв случай няма да откажа едно пътешестване до града на светлините, модата и любовта, несъмнено. И тъй като няма по какъв начин да не си направим поне няколко фотоси за Инстаграм (иначе все едно не сме били там), ви демонстрирам кои са най- instagrammable местата в Париж, към момента. И даже няма потребност да се вършим на парижанки!

Plaza Athénée

Само една фотография в този емблематичен хотел е задоволителна, с цел да покаже, че се наслаждавате на града по най-изискания метод. Разположена в сърцето на висшата мода – на, първокласната постройка е изпълнена с богата история и изцяло подготвена да стане локация за най-красивата и първокласна фотосесия. Ако желаете да дадете нов взор към вашия профил, това е мястото, на което наложително да се снимате. И не, не е нужно да сте в обилна блестяща рокля. Една хавлия и чаша кафе биха имали не по-малко добър резултат.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Alexandra Pereira (@alexandrapereira) на Май 31, 2019 в 6:56 PDT

Sacré Coeur

Дори и да не сте от най-туристически настроените гости на Париж, най-малко един път би трябвало да се качите до базиликата на Монмартър, откъдето се разкрива невероятна панорама към града. Снимайте я тази панорама. Снимайте и себе си. И я качете тази в Инстаграм, наложително!

Въртележката на Трокадеро

Може да не е ситуирана тъкмо там, само че няма по какъв начин да не си извършите най-малко една фотография на въртележка в Париж. Но тази на Трокадеро е наложителна за Инстаграм профила ви, повярвайте ми. Дори и да не се качите на нея, а единствено да я употребявате за декор, няма никакво значение. Струва си всеки напълнен байт в паметта на телефона ви.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Eva Kasimi (@eua.kasimi) на Дек 5, 2019 в 1:53 PST

Musée d’Orsay

Музеят, който предходната година даже съумя да изпревари Лувъра по известност, е обичано място на инстаграмърите, изключително на тези, които назовават себе си art lovers. Конструиран с концепцията да бъде жп гара, през днешния ден той е дом на впечатляваща сбирка от творби на импресионисти. И като се изключи че ще сте заобиколени от същински шедьоври, имате задоволително вероятни ъгли за фотоси.

Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР