Този край на правителството беше очакван след като се видя,

...
Този край на правителството беше очакван след като се видя,
Коментари Харесай

Александър Симов: Най-важната задача на парламента е да приеме актуализацията на бюджета

Този завършек на държавното управление беше предстоящ откакто се видя, че към този момент имаме ново болшинство в Народното събрание.

Една нова коалиция на разрушението, тъй че беше напълно ясно, че ще е подобен развоят. Едно обединяване сред ГЕРБ, Движение за права и свободи, “Възраждане “ и остатъците от “Има подобен народ “, което унищожи ръководството в името на безусловно нищо. “ Това съобщи националният представител от “БСП за България ” Александър Симов в ефира на Нова телевизия.

По думите му най-важната задача на Народното събрание в тази обстановка е да се одобри актуализацията на бюджета. „ Там са заложени всички тези обществени помощи за хората – повдигането на пенсиите, помощите за младите фамилии, отнемането на свръхпечалбите на енергийните сдружения, с цел да помогнем на небитовите консуматори на ток. Това е най-важното да се направи и при дебатите за актуализацията ще си проличи кой желае да свърши работа и да помогне на хората и кой просто е разрушил всичко в името на мутренски ползи “, изясни Симов и добави, че не е елементарно, когато нямаш ясно изразена управническа формула, само че се надява в този случай здравият разсъдък да надделее, тъй като това са хрумвания за помощ на хората.

Голямата неточност, която социалистът регистрира, е неналичието на съгласуваност сред обособените елементи на управническата коалиция, което е забавяло и спъвало реализацията на по-ясни промени. „ Това държавно управление, без значение, че беше съборено от обединението на разрушението, има заем на доверие на обществото. Не си припомням различен път хора непринудено да са се събирали в поддръжка на ръководство, “ разяснява депутатът от левицата.

По отношение на тематиката за ветото на Република Северна Македония, Българска социалистическа партия продължава да отстоява същата позиция. „ На срещата на европейските водачи ветото няма да бъде вдигнато “, безапелационен е Симов, защото решението би трябвало да бъде взето от българския парламент след обстойна полемика.

Във връзка с избора на нов ръководител на Народното събрание, депутатът от Българска социалистическа партия съобщи: „ Нека стартират дебатите по желание на нов ръководител на Народното събрание и да забележим дали новото болшинство ще имат собствен претендент. “
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР