Този, който стои в дъното на този трагичен инцидент е

...
Този, който стои в дъното на този трагичен инцидент е
Коментари Харесай

Демерджиев: Човекът, който стои в дъното на инцидента с мигрантите, е осъждан за каналджийство

Този, който стои в дъното на този драматичен случай е човек с досъдебни производства, човек осъждан за каналджийство. Това съобщи служебният вътрешен министър Иван Демерджиев пред публицисти в Смолян. Той разяснява случая с откритите мъртви мигранти в камион в село Локорско. Установили сме всички, които имат отношение към този случай. Полицейските органи си свършиха работата, сподели още Демерджиев.

Министърът подсети, че служебното държавно управление е внесло в 48-ия парламент законопроект, с който се усилват наказванията за каналджийска активност. За да не се явяват отново тези хора и да правят отново тази активност, разясни Демерджиев, представен от Българска телеграфна агенция. Ето един образец до какво води това, добави той по отношение на днешния драматичен случай.

Полицията постоянно си свършва работата в тези случаи, свършила е и в този момент. Резултатите ще бъдат оповестени. Крайно време е и Народното събрание да си свърши работата и да одобри това, което се желае като инструмент, с цел да можем да се борим с каналджийството, добави Иван Демерджиев.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР